Toro Rosson kuljettajien ympärillä on pyörinyt paljon huhuja viime viikkojen aikana. Red Bullin junioriakatemiaan kuuluva Pierre Gasly uskoo, että hänelle voi hyvinkin tulla mahdollisuus ajaa kilpaa Toro Rossolla ensi kaudella.

Varikkopuheissa Carlos Sainzia on viety Renaultille jopa kesken kauden, mutta viimeistään ensi kaudeksi Jolyon Palmerin tilalle. Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner on myöntänyt, että Sainz on kaupan, kunhan sopiva hinta löytyy. Jos Sainz lähtee, saattaa Gaslylle aueta paikka. Viime kauden GP2-mestari on ajanut tällä kaudella kaksi kilpailua Formula E:ssä ja neljä Japanin Superformuloissa ilman mainittavaa menestystä.

– Totta kai tavoitteeni on edelleen ajaa F1:ssä. Voitin GP2:n viime kaudella, ja tunnen olevani valmis F-ykkösiin, Gasly sanoo NBC Sportsilla.

– Mitään ei ole Toro Rosson kanssa vielä päätetty tai allekirjoitettu. Juuri nyt kaikki tuntuvat neuvottelevan kaikkien kanssa, tilanteet vaihtelevat joka viikko.

– Kaikki on mahdollista, minä pistän kaikkeni likoon niin kauan, että saan paikan F1:stä. Parin kuukauden sisällä tiedämme varmasti, mikä on tilanne, Gasly uskoo.