Ferrarin kolmoskuskina tällä kaudella ajanut Antonio Giovinazzi vihjailee Ferrarin varmistavan hänelle paikan ensi kaudelle Formula 1:ssä kilpakuljettajana.

Giovinazzi ajoi alkukaudella Sauberilla Pascal Wehrleinin tilalla ja ajaa Haasilla useissa vapaissa harjoituksissa loppukaudella.

Haas voisi olla mahdollinen talli Giovinazzille myös ensi kaudelle, vaikkakin yhdysvaltalaistalli vakuuttikin aiemmin, että se tekee itse päätökset kuljettajistaan. Voit lukea uutisen aiheesta täältä.

– Tavoitteeni on tietenkin siinä (kilpakuljettajana olemisessa) ensi vuonna, mutta nyt keskityn siihen mitä teen, eli näihin seitsemään vapaaseen harjoitukseen, Giovinazzi sanoi Motorsportille.

Giovinazzi tietää Formula 1:n haastavuuden. Ferrari sai miehen vapaisiin harjoituksiin Haasille, joten mies vihjailee, että talli voisi saada enemmänkin aikaiseksi.

– F1:een pääseminen on todella vaikeaa. Siellä on 20 paikkaa koko maailmalle, joten se ei ole kuin jalkapallo.

– Tämä on vain minun ensimmäinen vuoteni Ferrarilla. He ovat mukavia ja minä luotan heihin. He tietävät, mitä tehdä minulle.

– Nyt on keskityttävä siihen, mitä he antoivat minulle eli seitsemään vapaaseen harjoitukseen. Sitten katsomme, mitä ensi vuonna tapahtuu.