Brittikuljettaja Lewis Hamilton aiheutti tällä viikolla kohun jättäytymällä pois Lontoossa ajetuista F1:n näytösajoista. Tapahtuma oli kokoluokaltaan massiivinen ja kaikki muut F1-kuljettajat olivat tilaisuudessa paikalla.

Mercedes-kuski ilmoitti sosiaalisessa mediassa ennen tapahtumaa lähtevänsä muutaman päivän lomalle. Hamiltonin sosiaalisen median julkaisujen perusteella, loma oli ollut varsin railakas.

Hamilton sai kotiyleisönsä raivostumaan tempauksellaan. Moni ei voinut uskoa, että Hamilton hylkäsi kotimaan faninsa tällä tavoin.

Hamilton puolusteli brittimedia Sky Sportsille tempaustaan.

– Tunsin, että se oli oikea tapa toimia, jotta saan parhaan mahdollisen valmistautumisen viikonloppuun, Hamilton kertoi

– Mestaruustaisto on tällä hetkellä niin tiukka, että yritän tehdä kaikkeni, jotta olisin parhaassa mahdollisessa iskussa. Tämän mestaruustaiston voittaminen tulee vaatimaan jokaisen tuuman minulta ja tiimiltä. Et halua hukata aikaasi missään kohtaa.

Hamilton avasi myös tunnesidettään brittiläisiin faneihin.

– Kuulin, että tapahtuma oli ollut mahtava, hattuni nousee tapahtuman järjestäjille. Minä rakastan brittiläisiä faneja, olen tehnyt sen selväksi useamman vuoden ajan. Toivottavasti oikeat fanit tietävät sen, kun tulevat tänne.