Puolan MM-ralli oli pettymys Toyotalle. Esapekka Lappi joutui keskeyttämään kokonaan jo perjantaina, Jari-Matti Latvalan kisa jäi vaihdelaatikon hajottua kesken lauantaina, mutta hän sentään pääsi sunnuntaina jatkamaan. Juho Hänninen oli kymmenes ja sai yhden MM-pisteen.

Lopulta Latvala reuhasi viisi MM-pistettä voitettuaan Power Stagen ylivoimaisesti liki viiden sekunnin erolla.

– Olihan se iso pettymys joutua keskeyttämään lauantaina. Mielestäni oli tärkeää, että pystyimme palaamaan ja voittamaan Power Stagen. Keskityin siihen erityisen huolella, kävin läpi joka mutkan ja jarrutuspaikan mielessäni. Se kannatti, Latvala sanoi Toyotan tiedotteessa.

– Se voitto antoi luottamusta vielä lisää siihen, että automme on erittäin nopea. Pystymme varmasti haastamaan muut tulevissa kilpailuissa. Iso kiitos tiimille, joka sai autoni kuntoon, nuo viisi pistettä voivat olla vielä tärkeitä.

Juho Hänninen otti yhden MM-pisteen, mutta jäi kärjelle viitisen minuuttia.

– Olipahan haastava viikonloppu. Olot olivat erittäin vaikeat. Vaikka oli liukasta, niin hiukan kovemmilla teillä vauhtimme oli tosi hyvää. Pehmeämmissä paikoissa menetimme aina aikaa, ja se oli turhauttavaa. Tästä on yritettävä jatkossa parantaa. Onneksi seuraava kilpailu on Suomi, olen ihan varma, että se on meille paljon parempi, Hänninen sanoi.