Haasilla on ollut todella paljon tällä kaudella ongelmia jarrujensa kanssa. Etenkin Romain Grosjeanin auton jarrut ovat olleet ongelmana. Ranskalaisen autoon on vaihdettu edestakaisin uusia jarruja, minkä jälkeen talli on jälleen palannut vanhaan.

Grosjean myöntää, että jatkuva jarrujen vaihtelu ei ole ollut helppoa.

– Ei ole koskaan helppoa vaihtaa jarruja kesken viikonlopun. Se muuttaa paljon muutakin kuin vain jarrut, kuten kaikki säädöt ja asetukset, hän sanoi f1i.comin mukaan.

Tanskalaiskuski Kevin Magnussen käytti omassa autossaan Silverstonessa Brembon jarruja, kun Grosjeanilla oli käytössä Carbonin jarrut. Magnussenille ei ollut vielä selvää, kummat jarrut hän valitsee Unkariin.

– Työskentelemme vielä sen asian parissa, tanskalainen sanoi.

Tallipäällikkö Günther Steinerin mukaan talli otti jarrujen kanssa askeleen eteenpäin Britanniassa, mutta paljon jäi mysteeriksi, koska Silverstone ei vaadi jarruilta niin paljoa.

– Otimme askeleen eteenpäin uusien jarrujen kanssa. Vielä on kuitenkin toinen askel, koska Silverstonessa ei ollut rajuja jarrutuksia.

– Unkari on päinvastainen. Jarruja käytetään aika paljon ja siellä ei ole aikaa jäähdyttää niitä, koska ei ole pitkiä suoria, Steiner pähkäili.