Daniel Ricciardo kertoo, että hänen ensisijainen tavoitteensa on voittaa maailmanmestaruus Red Bullilla, eikä siirtyä muualle.

Ricciardoa on viety huhuissa Ferrarille, hänen sopimuksensa loppuu kauden 2019 jälkeen.

– Ihmiset sanovat, että vau, Ferrari, sinulla on vielä italialaiset juuret. Mutta kaikella kunnioituksella Ferraria kohtaan, Red Bull on mahdollistanut sen, että olen nyt tässä missä olen. Minä olen velkaa Red Bullille, en Ferrarille. Vaikka sukuni onkin Italiasta, mikään ei toisi minulle enempää tyydytystä kuin mestaruus Red Bullilla, Ricciardo sanoo Fairfax Medialle.

Ricciardo on ollut jo viidesti peräkkäin palkintopallilla, Bakussa hän ajoi voittoon. MM-pisteissä aussi on neljäntenä, kohuttu tallikaveri Max Verstappen on jo 62 pistettä perässä. Ricciardo ei vielä mieti tulevaisuuttaan, vaan keskittyy tähän kauteen.

– On ihan liian aikaista pohtia jatkoa nyt, teen sen ehkä vuoden päästä näihin aikoihin. Ajan varmuudella Red Bullilla ensi vuonna, joten kohdistan kaiken energiani siihen.

– Meillä oli testeissä ja alkukaudesta isoja vaikeuksia. Nyt olemme kehittyneet valtavan nopeasti, on mielenkiintoista nähdä loppukauden asetelmat. Silloin nähdään, kuinka vahvoja oikeasti olemme.

– Jo nyt ero kärkeen on kaventunut selkeästi. Espanjassakin olin kolmas, mutta lähes kierroksen kärjestä, Itävallassa olimme taistelemassa jopa voitosta, ero on valtava. Tunnelimme päässä on nyt kirkas valo.

Ricciardo myöntää, että jos hän ajaa hyvin, kyselyjä alkaa varmasti tulla muualtakin.

– Jos jatkan ajamista yhtä hyvin kuin nyt, varmasti kiinnostusta tulee. Mutta ei tässä maailmassa koskaan tiedä, millä agendalla ihmiset ovat ja mitä tulee tapahtumaan. nyt keskitytään tähän kauteen, tulossa on paljon meille hyviä kilpailuja.