Carlos Sainz aiheutti pienimuotoisen kohun ennen Itävallan GP:tä. Espanjalainen kertoi medialle, että tämä kausi tulee olemaan suurella todennäköisyydellä hänen viimeisensä Toro Rossolla. Espanjalainen haluaisi jatkossa taistella maailmanmestaruudesta. Voit lukea Sainzin kommentit täältä.

Red Bull -pomo Christian Horner ei katsonut hyvällä espanjalaisen kommentteja. Horner syytti Sainzia petolliseksi ja sanoi, että tämän pitäisi olla vain kiitollinen tallille mahdollisuudestaan Formula 1:ssä. Lue uutinen aiheesta täältä.

Sainz selvensi itse nyt sanomisiaan ja totesi, että hänet on ymmärretty väärällä tavalla.

– En sanoisi tätä kohuksi. Minusta se on liian vahva sana, mutta mielestäni kaikki on otettu vähän ulos asiayhteydestään, Sainz selvensi ESPN:lle.

– Sanomisissani ei ole mitään outoa. Minun tavoitteeni kunnianhimoisena kuljettajana ja ihmisenä on hyvin selvää, että minun päätavoitteeni on nousta Red Bullin kuljettajaksi ja alkaa taistella podium-sijoituksista siellä.

Sainz ei kiistä, etteikö olisi kiitollisuudenvelassa Toro Rossolle F1-urastaan. Hän romutti samalla huhut siirrostaan Ferrarille tai Mercedekselle, koska hän kertoo tavoitteensa olevan nimenomaan Red Bullilla.

– Olen heille velkaa kaikesta, olen velkaa Toro Rossolle ja kaikille ihmisille siellä, jotka tiedän Formula 1:ssä tällä hetkellä. Minulla on kuitenkin tavoitteita ja minun tavoitteeni on olla Red Bull -kuljettaja jonain päivänä.

– Toivottavasti ennemmin tai myöhemmin, Sainz kertoi.