Carlos Sainz kertoo, että välit tallin kanssa on selvitetty ja hänen sanomisiaan mediassa on käyty läpi.

Sainz aiheutti melkoisen myrskyn, kun hän kertoi ennen Itävallan GP:n viikonloppua, että tämä on hänen viimeinen kautensa Toro Rossolla. Sainz kertoi tavoittelevansa paikkaa Red Bullilla ja epäili tämän kauden olevan viimeinen tallissa. Voit lukea uutisen kokonaisuudessaan täältä.

Sainz kertoi Autosportille, että asia on nyt selvitetty ja hän odottaa iloisena uutta kautta Toro Rossolla.

– 22-vuotiaana sitä oppii tämmöisistä asioita. Ilmaa puhdistettiin välittömästi, kun aloitimme keskustelut Itävallassa, Sainz kertoi.

– Uskonpa siinä olleen vähän sekaannuksia, mutta minä olen oppinut niistä. Olen nyt rauhallisin mielin, koska minulla ei ole syytä olla stressaantunut.

Sainzin mukaan hän, Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner ja kuljettajien kehitysvastaava Helmut Marko, viettivät yhdessä aikaa Itävallan ja Britannian kilpailujen välissä puhdistaakseen ilmaa.

– Itävallan jälkeen puhdistimme kaiken. Selvensimme kaiken, mitä sanottiin, mitä ei ollut tarkoitus sanoa ja selvensimme asioita toisillemme.

– Pelasimme tennistä yhdessä ja grillasimme. Minä pelasin Christian Horneria vastaan ja Marko oli tuomarina.

Sainz paljasti myös ensi kauden kuviot.

– Meillä oli hauskaa ja ilma on nyt puhdasta. Minä olen Red Bull -kuljettaja Red Bullin ohjelmassa ja minut on vahvistettu ensi vuodeksi Toro Rossolle.