Valtteri Bottaksen sopimustilanteesta oli paljon keskustelua ennen Azerbaidžanin Grand Prix’tä. Mercedes-pomo Toto Wolff myönsi tulloin kauden 2018 kuljettajamarkkinoiden avoimuuden olleen syynä, miksi Bottas sai vain vuoden sopimuksen.

Bottas itsekin kommentoi sopimusasioitaan ennen Bakun viikonloppua ja kertoi, että hänellä ei ole mikään kiire neuvotteluille. Voit lukea uutisen aiheesta täältä.

Suomalainen teki loistavan nousun viimeiseltä sijalta toiseksi Bakussa ja oli juttutuulella kilpailun jälkeisissä haastatteluissa.

– En allekirjoittanut mitään kilpailun jälkeen! Bottas vitsaili viitaten hänen loistavaan nousuunsa, joka ei ainakaan heikentänyt jatkosopimuksen mahdollisuutta.

– Totta kai halua aina ajaa hyvin ja todistaa kaikille olevani tiimin paras kuljettaja. Toivottavasti Baku on siitä hyvä esimerkki, mutta vielä ei ole kiirettä, kuten Totokin sanoi.

Bottas muistutteli samoista asioista haastattelussa, mitä sanoi jo ennen viikonloppua.

– Kuten sanoin jo torstaina, minulla ei ole koskaan ollut varmuutta tulevaisuudesta Formula 1 -urallani ennen elokuuta tai syyskuuta. Joskus jopa ennen tammikuuta! Siinä ei ole mitään uutta minulle.

Lähde: F1today.net