Mercedeksen Valtteri Bottas uskoo tämän vuoden Bakun GP:n sisältävän enemmän draamaa kuin viime vuoden kilpailun, jossa Nico Rosberg ajoi paalulta maaliin voittajana ja tapahtumia oli muutenkin vähänlaisesti.

Bottaksen mukaan viime vuonna kilpailussa oli mukana myös paljon onnea, ettei kolarointeja sattunut.

– Me olimme onnekkaita. Silloin ei ollut paljoa toimintaa. Se on rata, jossa normaalisti sattuu ja tapahtuu, joten veikkaukseni on, että tänä vuonna nähdään vähän enemmän sotkua kuin viime vuonna.

Viime vuoden kilpailun aika-ajossa Bottas kirjautti kautta aikojen nopeimman vauhdin Williamsillaan, kun suomalainen tykitti kisakalenterin pisimmällä suoralla 373 kilometriä tunnissa.

Tällä kaudella Bottas voitti Sotshissa, joka on myös hieman katuradan tyyppinen rata. Monacossa Mercedeksellä oli kuitenkin pahoja ongelmia. Bottas odottaa Bakun viikonlopusta haastavaa.

– Tämä on ehdottomasta haaste. Tämä on yksi niistä radoista Singaporen ja Monacon ohella, joissa ei ole varaa minkäänlaisiin virheisiin.

– Täällä mennään todella lähellä seiniä ja välillä niihin kosketaankin. Sellainen on aina haaste. Riskejä on otettava, mutta keskittymistä ei saa menettää, Bottas analysoi.