Williamsin 18-vuotiaalla Lance Strollilla on ollut kuoppainen alku F1:ssä. Stroll on päässyt ruutulipulle vain kahdesti, eikä hänellä ole ollut mitään asiaa tallikaverinsa Felipe Massan vauhtiin.

Stroll liittyi Williamsin akatemiaan 2016 ja sai ajopaikan täksi kaudeksi. Strollille on ehdotettu ajovalmentajan palkkaamista, mutta hän ei itse koe sellaista tarpeelliseksi.

– Minulla on pieni ydinryhmä, jonka kanssa kierrän kilpailuissa. Osa on ystäviä, osa ihmisiä, jotka auttavat minua teknisissä asioissa, Stroll sanoo F1 Todayn mukaan.

– Työskentelen myös koko ajan läheisesti insinöörieni kanssa, olemme kaikki samassa veneessä. Olen tyytyväinen taustaryhmään, enkä aio hakea mitään ulkopuolista ajovalmennusta. Mutta totta kai ihmiset ympärilläsi auttavat sinua paljon. Kaikilla on oma tapansa tehdä se, mutta on tärkeää, että osaavia ihmisiä on ympärilläsi, Stroll sanoo.

– F1 on tiimityötä, ei yksilöurheilua. Mitä enemmän on kokemusta, sen vähemmän yhteistyötä tarvitaan. Mielestäni ympärilläni on nyt juuri oikeita ihmisiä, jotka pystyvät auttamaan minua.