Red Bullilla on ollut hankaluuksia tällä kaudella saada autoa maaliin. Max Verstappen on keskeyttänyt kuudesta edellisestä kisasta peräti neljä. Puolestaa tallikaveri Daniel Ricciardo on ajanut autonsa nyt neljä kertaa putkeen maalilinjan yli podium-sijoitus takataskussaan.

Ricciardo on selvinnyt kolme kertaa kolmanneksi ja nyt Bakussa mies kiipesi korkeimmalle korokkeelle. Verstappen on yltänyt kerran kolmanneksi tällä kaudella.

Red Bullin kausi on ollutkin toden totta kaksijakoinen. Talli on nimittäin ajanut tällä kaudella vähiten kierroksia kilpailuissa kaikista talleista tällä kaudella, mutta on silti onnistunut ottamaan neljä kolmossijaa ja yhden voiton.

Vähiten kierroksia on jo itsessään melkoinen saavutus, kun otetaan huomioon, että McLarenilla vasta suuria ongelmia tällä kaudella on ollutkin. Red Bull on saanut ajettua tällä kaudella 685 kierrosta kaikissa kilpailuissa, joten viisi kertaa palkintokorokkeella ja Daniel Ricciardon nouseminen neljänneksi MM-pisteissä ovat todella kova saavutus.

Voit katsoa alta Formula 1:n twiitin aiheesta. Jos se ei näy, voit katsoa sen täältä.

Formula 1

@F1
RED BULL'S ROLLERCOASTER SEASON 🎢

Fewest laps completed (685) by any team in 2017 😔

But...⬇️

Five podiums and one race win 👊

#F1FastFact