Red Bull on yrittänyt vakuutella, että he vetelevät naruista, kun kyse on heidän kuljettajistaan. Siitä huolimatta kuljettaja toisensa jälkeen on tyytymätön ja ainakin Max Verstappen ja Carlos Sainz näyttäisivät olevan houkuteltavissa muualle.

Toro Rosson Carlos Sainz ilmoitti jo aiemmin haluavansa taistella ensi kaudella maailmanmestaruudesta ja toivoi samaan hengenvetoon ylennystä Red Bullille ensi kaudeksi. Italialaiset lähteet kertovat nyt, että McLarenilta olisi oltu yhteydessä Sainziin. McLarenin puolestaan on huhuttu vaihtavan ensi kaudeksi Mercedeksen moottoriin, mikä tekisi tallista takuulla kilpailukykyisen. McLarenin ainoat ongelmat ovat tällä kaudella olleet nimenomaan Hondan moottorissa. Kilpailukykyinen McLaren kuulostaisi takuulla Sainzin korvaan houkuttelevalta vaihtoehdolta.

Mikäli Sainz päätyisi McLarenille, tämä helpottaisi tallin päätöstä lopettaa taistelu Fernando Alonson jatkosopimuksesta. Alonson tuleva osoite saattaisi hyvinkin olla Mercedes, jossa taas Valtteri Bottaksen sopimus päättyy tähän kauteen. Mersu-pomo Toto Wolffkin sen jo myönsi suoraan, että avoimemmat kuljettajamarkkinat tämän kauden jälkeen olivat syynä, miksi Bottas sai vain vuoden pahvin. Alonson siirron esteeksi saattaa kuitenkin muodostua miehen ja Lewis Hamiltonin heikot välit, jotka kärjistyivät äärimmilleen heidän ollessa yhdessä McLarenilla.

Jos Sainz päättää jäädä Toro Rossolle, saattaa hänelle aueta paikka Red Bullilta. Sillä jäämällä talliin, Red Bullin on takuulla helpompi päästää Max Verstappen menemään. Verstappenia on pidetty mahdollisena Kimi Räikkösen korvaajana Ferrarilla.

Totta kai Verstappenilla ja Sainzilla on molemmilla sopimukset Red Bullille vielä tämän kauden jälkeenkin. Sky Sportsin F1-toimittaja Ted Kravitz muistutti kuitenkin meitä kaikkia, että sopimukset ovat vain sopimuksia, sillä Sebastian Vettelilläkin oli sopimus Red Bullilla, kun hän siirtyi Ferrarille.

Joka tapauksessa elämme jännittäviä aikoja suomalaisten ensi kauden osalta ja mahdollisesti Kimi Räikkösen koko F1-uran kannalta. Nuoren espanjalaisen päätös ensi kauden tallista saattaa vaikuttaa suuresti siihen, missä Räikkönen ja Bottas ensi kaudella ajavat.