Huhut ensi kauden kuljettajista ja siitä, missä he ajavat käyvät tällä hetkellä todella kuumina. Nyt vettä kiukaalle heittää Haasin ranskalaiskuljettaja Romain Grosjean, joka ei kiistänyt Sky Sportsin haastattelussa huhuja, että hän saattaisi mennä Ferrarille kisakuljettajaksi ensi kaudelle.

Ferrarilla on toden totta ensi kautta ajatellen todella mielenkiintoinen tilanne, sillä sekä Kimi Räikkösen että Sebastian Vettelin sopimukset loppuvat tähän kauteen.

– Hyvä kysymys, en tiedä. Elämä on täynnä yllätyksiä, Grosjean vastasi, kun Sky Sportsin toimittaja kysyi häneltä, että uskooko ranskalainen olevansa ensimmäisenä Ferrarin ehdokaslistalla.

– Jos kysytään Valtterilta (Bottas), mitä hän teki viime joulukuussa, vastaus olisi varmasti, että hän valmistautuu ensi vuoteen Williamsin kanssa. Nyt yhtäkkiä hän onkin maailmanmestariautossa, ranskalainen jatkoi.

Kun Grosjeanilta tiedusteltiin Ferrarin mahdollisista yhteydenotoista, mies vastasi kovin ympäripyöreästi.

– On vielä kovin aikaista, emme ole edes vielä heinäkuulla. Kuka tietää, miltä kuljettajatilanne näyttää ensi vuonna. Valtteri odottaa Mercedeksellä ja sitten on Kimin tilanne. Kaikki luulivat hänen olevan ulkona Formula 1:stä jo vuonna 2010, mutta täällä hän aina vain on ja vuosi on 2017. Hän on 37 ja tekee hyvää työtä.

– Jos sieltä (Ferrarilta) vapautuu paikka, uskon olevani hyvässä asemassa, mutta se ei välttämättä tarkoita mitään, Grosjean kierteli.