Kevin Magnussen sanoo viihtyvänsä Haasilla kaikkein parhaiten kolmivuotisen F1-uransa tiimeistä. Aiemmin hän on ajanut McLarenilla ja Renaultilla.

Magnussen pitää erityisesti siitä, miten rentoutunut ilmapiiri Haasilla on.

– Haasilla on vähemmän paineita, siellä ei ole takana mitään valtavaa yritystä hiillostamassa koko ajan. Meillä tehdään työt niin hyvin kuin pystytään ja katsotaan, mihin se riittää. Kaikki mitä saavutamme, on pelkkää plussaa, Magnussen kehuu F1 Todayn mukaan.

– Meillä ei ole mitään lyhyen tähtäimen voitto-odotuksia. Tiimi on vielä uusi, joten pitää olla realisti. Mutta totta kai itse haluan voittaa urallani joskus. Nyt olen kuitenkin täällä ja tyytyväinen jokaisesta hyvästä tuloksesta, minkä pystyn tekemään.

Magnussenin mukaan Haasin pienuus tarkoittaa myös sitä, että heillä on mahdollisuus ottaa hiukan enemmän riskejä kilpailuissa ja aika-ajoissa.

– Pienet tiimit tietävät, etteivät ole voittotaistelussa. Tavoite on aina vain tehdä mahdollisimman hyvä tulos. Se on mielestäni erittäin motivoivaa meille ja antaa työrauhan. Se on ihan eri asia isoissa tiimeissä, missä paineet ovat valtavat. Heillä ei ole varaa ajatella samalla tavalla laatikon ulkopuolelta kuin meillä. Se mahdollistaa erilaisten asioiden ennakkoluulotonta kokeilemista ja myös riskinottoa, tanskalainen sanoo.