Williamsin F1-veteraani Felipe Massan mielestä Formula 1:ssä on liian vähän tilaa yllätyksille verrattuna muihin urheilulajeihin. Massna mukaan F1-politiikka ja -rakenne eivät tue pienempien tallien mahdollisuuksia taistella kilpailujen voitoista.

Massan mukaan iso muutos pitäisi tapahtua, kun sääntöjä muokataan isolla kädellä vuonna 2020. Massa vertasi Formula 1:n epätasaisuutta jalkapalloon ja Englannin Valioliigaan, jossa Leicester City nappasi huikealla tavalla jättiläisten nenän edestä mestaruuden.

– Miten tiimi, jolla on 80 miljoonaa, taistella semmoista vastaan, jolla on 400 miljoonaa? Sitä ei näe, Massa sanoi crash.netille.

– Sellaista voi tapahtua Valioliigassa, mutta se ei ole normaalia. Jalkapallossa on vaikeaa joukkueen, jolla ei ole rahaa, voittaa kaikki. Se on aika vaikeaa, tiedättekö? Mutta silti se on ehkä helpompaa jalkapallossa kuin Formula 1:ssä, Massa veisteli.

– Voittaminen nyt ei vain ole mahdollista.

Massa epäilee, että tulevaisuus voisi tuoda helpotusta tähän.

– Ehkä se muuttuu jonain päivänä, mutta aikaa se vie. Kaikki haluavat muuttua ja auttaa, mutta politikointi on lopetettava ja se vie jonkun verran aikaa.