Carlos Sainz antoi kritiikkiä kilpakumppanilleen Autosportin haastattelussa, kun Felipe Massa vaati Sainzille ajokieltoa, koska espanjalainen kolaroi Romain Grosjeanin kanssa Kanandan GP:ssä. Massa näki tilanteen samanlaisena, mistä Grosjean sai kilpailukiellon Belgiassa 2012.

Toro Rosso -kuljettaja Sainz ei katsonut hyvällä, että asia nostettiin vielä esille kuljettajakokouksessa Bakussa, koska asia oli selvitetty jo tuomariston kanssa Montrealissa. Hän ei varsinkaan sulattanut Massan vaatimuksia lisärangaistuksista.

– Menin tuomariston eteen, puhuin Romainin ja Haasin kanssa, Sainz selvensi Kanadan tapahtumia.

– He kaikki ymmärsivät selvästi, että Romain oli minun kuolleessa kulmassani. Minä pyysin anteeksi, mutta ihmisillä on tapana jatkaa jankutusta asioista.

Sainzin mukaan hän jätti tapahtuman taakseen jo Kanadassa ja pitää epäkohteliaana, jos kuljettajat vaativat toisilleen lisärangaistuksia, kun tuomaristo on päätöksensä tehnyt.

– Katsoin Kanadassa sunnuntaina kypäräkameran videoita Bakusta, mutta perjantaina Bakussa ihmiset puhuvat Kanadan sunnuntaista ja kyselevät kilpailukielloista. Se ei ole minun mielestäni kovin herrasmiesmäistä käytöstä tai kohteliasta, Sainz antoi palaa.

– Etenkään, kun tuomaristo näki tilanteen ja antoi siitä minulle kolmen ruudun rangaistuksen.