Valtteri Bottaksen ensimmäinen harjoitus ei mennyt aivan nappiin, kun suomalainen jäi vasta kuudenneksi Azerbaidžanin pölyisellä radalla. Hän hävisi tallikaverilleen Lewis Hamiltonille noin kolme kymmenystä.

Mercedeksellä oli ongelmia Bottaksen auton säätöjen kanssa, mutta toiseen harjoitukseen insinöörit saivat Bottaksen ongelmat kuriin ja suomalainen ajoi toiseksi toisessa harjoituksessa. Hän hävisi voittaneelle Red Bullin Max Verstappenille vain yhden kymmenyksen.

– Ensimmäinen harjoitus oli aika hankala. Meillä oli ongelmia auton asetusten kanssa ja se ei ollut niin hyvin tasapainossa, Bottas sanoi.

Bottaksen mukaan ongelmia aiheutti myös lämpötilan saaminen optimaaliseksi.

– Tarvitsimme tänään useita kierroksia, että saavutimme lämpötilan, jonka tarvitsemme hyvään tasapainoon. Ensimmäinen harjoitus ei ollut iloinen näky, mutta teimme muutoksia toiseen ja auto tuntui ehdottomasti mukavammalta.

– Olemme menossa oikeaan suuntaan ja toivottavasti otamme uuden askeleen tänään. Työskentelemme kovasti ja jos löydämme jotain apuja, olemme varmasti taistelemassa paalupaikasta, Bottas päätti.

Lähde: The Checkered Flag