Toro Rosson kuljettaja Carlos Sainz puhui aiemmin, että hän haluaa pystyä taistella ensi kaudella maailmanmestaruudesta. Sainzin päätavoite on päästä Toro Rossolta Red Bullille, koska hänellä on tallin kanssa sopimus, mutta hän on huhuiltu myös Ferrarille mahdollisesti Kimi Räikkösen korjaavaksi. Lue aiheesta täältä.

Carlos Sainz ajaa nyt kolmatta kauttaan Toro Rossolla. Aika juniori tallissa alkaa riittämään miehellä ja hän on vakuuttunut, että myös Red Bull on häneen yhtydessä mahdollisesta ylennyksestä jo ennen kesätaukoa.

– Jos Red Bull ei tule luokseni ennen lokakuuta, minun on mentävä heidän luokseen, mutta olen melko varma siitä (että Red Bull tekee aloitteen). Viime vuonna he tulivat kesäkuun aikana, joskus Bakun aikoihin, allekirjoittamaan optiotani. Kesän aikana tämmöiset asiat alkavat tapahtua Formula 1:ssä, joten en ole kovin kärsimätön tällä hetkellä, Sainz sanoi Racerille.

Sainz uskoo Red Bullin tekevän oikeita ratkaisuja.

– Jos he ovat silloin asialla, minun on vaikeaa sanoa ei. Minulla on paljon luottoa Helmut Markoon ja Red Bulliin, että he tekevät oikean ratkaisun tulevaisuuteni kannalta.

Lähde: ESPN