Sauberin tallipäällikkö Monisha Kaltenborn sanoo, että Hondan kanssa moottoriyhteistyön ensi kaudella aloittava tiimi on avoin kaikelle mahdolliselle yhteistyön tiimoilta.

Yhteistyöllä on Kaltenbornin mukaan enemmän mahdollisuuksia kuin Hondan ja McLarenin tapauksessa, joka sisältää ainoastaan moottorit.

Jopa Hondan tekemä kori saattaa olla mahdollinen. Myös Hinwillin tehtaan loistavat fasiliteetit tuulitunneleineen saattavat aueta Hondan väelle.

– Katsotaan, kuinka palaset loksahtavat kohdilleen. Olemme vasta täysin alussa. Itse en tiedä detaljeja Hondan ja McLarenin yhteistyöstä, Kaltenborn sanoo Motorsport.comille.

– Tämä projekti on kuitenkin hyvin todennäköisesti erilainen. Mietimme tarkkaan, kuinka pystymme hyödyntämään toistemme vahvuuksia. Me olemme olleet ennen tehdastiimi, mutta emme ole nyt, Kaltenborn vihjaa.

– Tiedämme, että tässä yhteistyössä on paljon mahdollisuuksia. Juuri siksi halusimme ryhtyä yhteistyöhön. Mutta on ihan liian aikaista sano, että tulemme tekemään tätä ja tuota, mutta olemme avoimia kaikelle.