M-Sportin Fordilla Portugalin rallin voittanut Sebastien Ogier uskoo, että taistelu maailmanmestaruudesta on tällä kaudella neljän kuljettajan kauppa.

Etenkin tallikaveri Ott Tänakin vauhti on tehnyt vaikutuksen nelinkertaiseen maailmanmestariin.

– Taistelu Ottin kanssa oli todella tiukkaa. Hänen vauhtinsa oli hienoa koko viikonlopun. Jos hänelle ei olisi tullut sitä yhtä virhettä, olisi voittotaistelu mennyt todella tiukaksi, Ogier sanoo WRC.comilla.

– Hänen hieno vauhtinsa on todella hyvä asia minulle. Paitsi tallipisteiden vuoksi, myös siksi, että pystymme molemmat ajamaan autoa limitillä, mikä mahdollistaa sen kehittämisen. Lisäksi hyötyä on sikälikin, että minulla on vasta aika vähän kokemusta tästä autosta.

M-Sportilla on tallipisteissä 26 pisteen kaula Hyundaihin. Ogier uskoo, että kuljettajien MM-taistelu on neljän kauppa.

– Minä, Ott, Jari-Matti Latvala ja Thierry Neuville taistelemme mestaruudesta tällä kaudella, kaikilla on siihen vielä mahdollisuudet. Voisin lyödä vetoa, että joku näistä neljästä on maailmanmestari.

Argentiinassa Ogierilla oli murheita autonsa kanssa, mutta Portugalissa homma toimi.

– Paljon muuttui Argentiinan jälkeen. Meillä oli ennen Portugalia tärkeät testit, missä säädimme autoa paljon, etenkin jousitusta ja tasauspyörästöä. Olen tosi tyytyväinen, että auto reagoi juuri oikein ja saimme upean voiton.