Sauberin tallipäällikkö Monisha Kaltenborn kertoo, ettei hän ole huolissaan tämän kauden Hondan heikosta moottorista, vaikka Sauber teki kaudeksi 2018 moottorisopimuksen Hondan kanssa.

Nyt Sauber ajaa Ferrarin viime kauden moottoreilla, joten vuodesta on tulossa tuskainen. Yhtä tuskaa se tulee olemaan myös McLaren-Hondalle.

Honda palasi F-ykkösiin 2015, siitä saakka McLaren on ollut heidän ainoa asiakkaansa. Vuodet ovat olleet erityisen vaikeita.

– Vaikka olemme nähneet heidän tämän kauden ongelmansa, se ei vaikuttanut päätökseemme. Näemme yhteistyössä Hondan kanssa todella paljon positiivisia teknologisia mahdollisuuksia, Kaltenborn kertoo Racerille.

– Meillä on Sauberin yrityksissä myös paljon teknologista osaamista, joten voimme tuoda mukaan jotakin, millä pystymme yhdessä parantamaan asioita.

– Katsotaan ja mietitään asioita rauhassa. Sitten näemme, mihin yhdessä pystymme. Meillä on paljon osaamista ja teknologiaa kuten Hondallakin. Lisäksi meillä on paljon kontakteja niin moottoriurheilussa kuin muillakin aloilla eri asiakkaiden kanssa. Uskon, että tämä on meille ja myös Hondalle iso mahdollisuus, Kaltenborn sanoo.