Williamsin tekninen johtaja Paddy Lowe ylistää talliin eläkkeeltä palannutta Felipe Massaa. Hän pitää tätä loistavana opettajana nuorelle Lance Strollille.

18-vutoias Stroll on kaikkien aikojen toiseksi nuorin kuljettaja F1:ssä, kanadalaisen kauden alku on ollut todella hankala. Kolme ensimmäistä kilpailua päättyi keskeytyksiin, Venäjällä rookie ajoi sentään sijalle 11. Samaan aikaan Massa on napsinut jo 18 MM-pistettä. Australiassa ja Bahrainissa hän oli kuudes.

– Olen ihaillut Felipeä kilpa-ajajana vuosikausia, erityisesti kaudella 2008, kun olin McLarenilla ja Lewis Hamilton taisteli hänen kanssaan todella tiukasti mestaruudesta, Lowe sanoo Crash.netillä.

– Felipe teki sillä kaudella fantastista työtä. Hän on maailmanmestaritason kuljettaja, jonka kanssa on upeaa tehdä työtä. Hän on aina positiivinen, sitoutuu täysillä ja tekee nautinnolla työnsä erittäin hyvin, Lowe kehuu.

– Lance on vasta kovassa kehitysvaiheessa, joten Felipe on meille nyt entistä tärkeämpi mies. Felipe on jo nyt opettanut hänelle todella paljon asioita, mikä on ollut hienoa nähdä. Parempaa opettajaa ei voisi olla.

– Lancen alkukausi on ollut todella hankala. Ei ole helppoa, kun joutuu keskeyttämään uransa kolme ensimmäistä kilpailua. Paineet ovat olleet kovia, samoin huomio ja odotukset. Mutta se on osa kehitysprosessia. Jokaisella rookiella on samat ongelmat ja oppimista edessään. Oma tila on raivattava ja tehtävä itsensä näkyväksi tässä lajissa. Lance on juuri siinä kehityskierteessä nyt, Lowe uskoo.