Nico Rosberg odottaa, että Monacon GP:n seuraamisesta radan varresta tulee tunteikasta. Vuoden 2016 maailmanmestari on tulevana viikonloppuna seuraamassa GP-viikonloppua ensimmäistä kertaa lopettamisensa jälkeen.

Saksalainen, joka lopetti uransa viime kauden päätteksi saavutettuaan maailmanmestaruuden, voitti Monacon GP:n kolmesti urallaan vuosina 2013-2015. Vaikka Rosberg on käyttänyt suurimman osan ajastaan kasvaneen perheensä parissa, on Monacon GP:tä lähes mahdoton välttää kilpailun sijaitessa aivan hänen kotinsa ulkopuolella.

– Monacosta tulee minulle varmasti tunteikkain kilpailu, jota palaan katsomaan. Sinne liittyy niin paljon positiivisia muistoja, jotka tekevät siitä erityisen, Rosberg hehkuttaa.

– Palaaminen kilpailupaikalle maailmanmestarina tulee olemaan mahtavaa. Monaco on kilpailu, jossa menestyin kaikista parhaiten urallani. Ja nyt saan palata ihmisten luo, jotka kannustivat minua aina urani aikana. Siitä varmasti tulee uskomatonta.

– Kilpailut ovat olleet tähän asti tällä kaudella aivan loistavia. On ollut jännitystä, paljon tilanteita ja kaikki on ollut todella arvaamatonta. Emme voi toivoa muuta, Rosberg ylistää.