Viime vuonna huikeasti ajanut teinitähti Max Verstappen ei ole ollenkaan tyytyväinen Red Bullin nykytilaan. Hän on MM-pisteissä viidentenä, mutta jo 51 pistettä sarjaa johtavan Sebastian Vettelin takana.

19-vuotias hollantilainen on ilmaissut moneen otteeseen tyytymättömyytensä siihen, että Red Bull on pudonnut kierrosajoissa yli 1,5 sekuntia Ferrarin ja Mercedeksen taakse.

– Turhautumisen näkee jo pelkästään hänen kasvoiltaan, se on tällä hetkellä valtava, sanoo entinen F1-kuljettaja Martin Brundle hollantilaiselle De Telegraafille.

Nykyisin Iso-Britannian TV:n F1-kommentaattorina toimiva Brundle antaa ohjeen voitonjanoiselle nuorukaiselle.

– Max on niin fiksu, ettei häntä juuri tarvitse neuvoa. Mutta hänen ei nyt pidä missään nimessä turhautua siihen, ettei hänen autonsa ole se kaikkein nopein tällä hetkellä. se on viimeinen asia, mitä nyt saa tehdä, Brundle sanoo.

Red Bull tuo uuden korin ensi viikonloppuna Barcelonaan, Renaultin moottorin paranneltu versio kuitenkin viivästyy kesään. Brundle ei usko Red Bullin heti nousevan kärkitaisteluun.

– Mercedeksen ja Ferrarin voittotaistelu tulee jatkumaan huikeana läpi kauden. Heillä on molemmilla hyvät autot ja kaksi erinomaista kuljettajaa.