Lewis Hamiltonin aika-ajo ei mennyt aivan nappiin, ja britti putosi jo toisen osion jälkeen oltuaan autonsa kanssa suurissa vaikeuksissa.

Hamilton ylsi vain 14:teen lähtöruutuun taisteltuaan autonsa kanssa. Hamilton joutui jopa keskeyttämään yhden aikakierroksen ajettuaan melkein kaiteeseen Massenet-mutkassa. Hamilton oli kyllä parantamassa viimeisellä vedolla aikaansa, mutta Stoffel Vandoorne kolaroi autonsa hänen eteensä. Näin Hamilton joutui nostamaan jalan kaasulta ja ajamaan varikolle.

– Minulla oli paljon vaikeuksia tänään auton kanssa, eikä minulla vain ollut paljoa tehtävissä, Hamilton sanoi.

– Olin vähän epäonnekas keltaisten lippujen kanssa, mutta sillä ei olisi ollut merkitystä, jos olisin ajanut aiemmin lujempaa. Se kierros olisi varmaan vienyt minut kympin sakkiin, mutta en olisi kuitenkaan yltänyt viiden parhaan joukkoon.

– Valtterilla ei ollut mitään ongelmia, joten olen todella hämmentynyt, enkä osaa sanoa missä ongelma oli. Aika tyhjä olo jäi, mutta yritän huomenna uudestaan. Hyvä, että Valtteri sai kunnon kierroksen aikaan. Pitää vain selvittää miksen pystynyt samaan, Hamilton kertasi aika-ajoaan.