Williamsin 18-vuotias Lance Stroll ajoi Monacon kakkosharjoituksessa seinään. Harjoitukset keskeytettiin hetkeksi, kun autonromuja kerättiin radalta.

Stroll ei kolaristaan niinkään välittänyt, mutta sanoi, että radalla on pari muuta mutkaa, jotka ovat hänelle hankalia niin todellisuudessa kuin virtuaalisestikin.

– Olin tosi tyytyväinen päivääni, mitä nyt pieni kolari harjoitusten lopussa, Stroll kertoi Motorsport.comilla.

– Tutkin tarkkaan muutaman kohdan, jossa minulla on selvästi parannettavaa lauantaina. Mutka 8 ja viimeinen mutka ovat niitä, missä minun on parannettava. Ottaa todella paljon päähän, sillä joka kerta kun ajan tätä rataa PlayStationilla, aina juuri nuo kaksi mutkaa menevät pieleen. Ja kun viimeinkin ajan täällä oikeasti, ne menevät taas, Stroll harmitteli.

– Niihin keskityn lauantaina. Tämän päivän kolarointi oli vain osa oppimisprosessiani. Menin siihen mutkaan ja ajattelin katsoa, missä se limitti menee. Auto lähti käsistä, tyypillinen virhe katuradalla. Mutta jos et Monacossa osu koskaan seiniin, et aja limitillä. Nyt ainakin tiedän missä se menee, ja voin olla parempi lauantaina. Yritän saada puhtaan kolmosharjoituksen ennen aika-ajoa lauantaina.

Myöskään tallikaveri Felipe Massa ei pitänyt kolaria yhtään minään.

– Hei, tuo kaveri on Monacossa ajamassa ensimmäistä kertaa, sitä sattuu. Monet kolaroivat täällä ensi kerrallaan, se on sellainen radan tervetuliaistoivotus. Lance ajoi tänään hyviä kierrosaikoja. Uskon hänen olevan täällä kilpailukykyisempi kuin Barcelonassa, vaikka sen radan hän tuntee hyvin. Monaco on aina Monaco. Se on vain ymmärrettävä. Yksikin virhe ja homma voi olla ohi, Massa muistutti.