Kimi Räikkönen kertoo Crash.netillä, että Ferrarin menestys tällä kaudella on peräisin viime vuonna tehdystä työstä.

Viime kaudella Ferrari oli iäisyyden perässä Mercedestä, mutta on kuronut kaulan kiinni – ja mennyt ainakin alkukaudesta ohi.

Moni pitää tätä uusien autojen ja uusien sääntöjen tuloksena, tai luulee, että Ferrari tekee nyt asiat jotenkin toisin. Räikkönen on osittain eri mieltä, vaikka sanookin auton olevan hyvä.

– Juuri mikään ei ole muuttunut viime kaudesta. Sanoin jo viime kaudella moneen kertaan, että teemme koko ajan erittäin hyvää työtä, mutta ihmiset tuijottivat ainoastaan sunnuntain kisatuloksia. Teemme ihan niitä samoja asioita nytkin, kaverit ovat rakentaneet kyllä hyvän auton. Nyt kun menestystä tule, ihmiset kuvittelevat, että teemme jotakin ihan toisella tavalla, Räikkönen sanoo.

Räikkönen ei ole vielä löytänyt samanlaista vauhtia kuin tallikaveri Sebastian Vettel, joka johtaa MM-sarjaa otettuaan kaksi voittoa. Räikkösellä on yksi podiumpaikka, Sotshin kolmonen.

– Kaikki muu on hyvin, paitsi tulokset. Sotshin viikonloppuun olin aika tyytyväinen, mutta koko ajan asioita voi tehdä paremmin. Vaikka voittaisit, silti joka kilpailusta löytyy asioita, mitä olisi voinut tehdä vielä paremmin, Räikkönen sanoo.