McLaren ei ole vielä tällä kaudella nähnyt sitä päivää, kun molemmat sen autot pääsisivät palkintopallille. Monacossa siihen on mahdollisuus – ja se on tiimin tavoite.

Honda toi uusia luotettavuuspäivityksiä Espanjaan, siellä sekä Fernando Alonson että Stoffel Vandoornen koneet kestivät. Monacossa moottoritehojen merkitys on suhteellisen pieni, joten mahdollisuuksia on.

Espanjan GP:n perusteella tiimipäällikkö Eric Boullier odottaakin, että nyt sekä Vandoorne että Alonsoa tuuraava Jenson Button ajavat maaliin asti.

– Monacoon tuomme enemmän päivityksiä autoon kuin moottoriin, uskomme sen parantavan tilannetta entisestään, Boullier sanoo Motorsport Weekin mukaan.

– Espanjan luotettavuuden lisäksi meitä rohkaisee se, että kehitystä tapahtuu koko ajan. Monacossa meillä on kaikki mahdollisuudet tehdä tämän kauden parasta tulosta.

– Ykkösprioriteetti on saada molemmat autot maaliin. Taktiikan on myös osuttava nappiin, että voimme unelmoida hyvitä sijoituksista. Laitamme kaiken peliin ja katsomme, mihin se riittää, Boullier kertoo.

Hondan F1-johtaja Yusuke Hasegawa odottaa jopa ensimmäisiä MM-pisteitä.

– Espanja oli meiltä hyvä näyte eteenpäin menemisestä. Monacossa moottoritehojen merkitys on kaikkein pienin, joten tämä on suuri mahdollisuus meille. Monaco on todellinen kuljettajien rata, missä ei ole sijaa virheille. Säätöjen merkitys on iso. Uskon, että pystymme tarjoamaan molemmille kuljettajille auton, jolla voi ajaa MM-pisteille, Hasegawa unelmoi.