Red Bull -kuljettaja Daniel Ricciardo ei ylistyssanoja säästellyt, kun hän puhui tallikaverinsa Max Verstappenin suorituksista aika-ajoissa.

Ricciardo on pessyt Verstappenin kolme kertaa tällä kaudella aika-ajoissa, mutta Espanjan radalla australialaisella oli vaikeuksia pysyä nuoren tallikaverin perässä. Teinikuljettaja oli lähes puoli sekuntia Ricciardoa nopeampi.

–Vuosi sitten tämä olisi ollut yllätys monille, mutta nyt me kaikki tiedämme, että Max on nopea kuljettaja, Ricciardo sanoi ESPN:n mukaan.

– Totta kai haluan itsestäni irti enemmän, mutta minua ei yllätä, että hän on minua parempi joissain sessioissa, koska hän on nopea.

Ricciardo uskoo, että hänen autostaan on mahdollista saada vielä lisää vauhtia irti.

– Lisää suorituskykyä on vielä saatavilla. Kun katsoo Maxin aikaa, hän sai autosta parhaan irti.

Vaikka Verstappen hävisi ajallisesti vain puolisen sekuntia Lewis Hamiltonille ja Sebastien Vettelille, ei Ricciardo usko siltikään Red Bullin kykenevän taistelemaan paalupaikasta.

– Hänen (Verstappen) aikansa on aika todellinen kuva vauhdistamme. Kuulin, että Seb (Vettel) teki kierroksellaan virheen, joten olemme vähän kauempana paalupaikasta, mitä Maxin ero siihen oli.