Force Indian kokenut Sergio Perez on yllättynyt uuden nuoren tallikaverinsa Esteban Oconin vauhdista. Meksikolainen pitää sitä itselleen pelkästään hyvänä asiana.

20-vuotias Ocon on ajanut kolme kertaa kymmenenneksi ja Venäjällä hän oli jo seitsemäs. Perezin sijoitukset ovat olleet 7, 9, 7 ja 6.

Mercedeksen suojatti Ocon tuli talliin Manorilta täksi kaudeksi. Hän on vasta uransa alkumetreillä. Silti ranskalainen on antanut hyvin painetta Perezille.

– On vain hyvä asia, että tallissa on kaveri, jolla on ihan erilainen tapa toimia. Näen Estebanissa todella paljon potentiaalia, Perez kehuu F1i.comilla.

– Hän on tehnyt todella hienoa työtä koko ajan, kaveri osaa myös antaa hienoa palautetta tiimille koko ajan.

– Hän ymmärtää tästä lajista todella paljon. Minun näkökulmastani tämä on pelkästään hyvä asia. Hän antaa minulle painetta, on ajettava itsekin täydellisesti. Juuri tällainen tallikaveri on erittäin hyväksi koko tiimille, Perez sanoo.

Ocon itse haluaa jatkaa kehittymistään ja nostaa sijoituksiaan edelleen kauden mittaan.

– Tietysti kaikki muutkin voivat parantaa vauhtiaan jatkossa, mutta kun me saamme autoa hiukan paremmaksi, ehkä voimme olla jo kolmanneksi paras tiimi, Ocon sanoo.

– Juuri nyt meidän vauhtimme ei siihen vielä riitä. Kun saamme autosta irti kaiken, voimme taistella vielä paremmista sijoituksista.