Tallipäällikkö Christian Horner uskoo, että Red Bullilla on yhä mahdollisuus tavoittaa Ferrari ja Mercedes tämän kauden aikana.

Vaikka tiimi tuo uuden korin Barcelonaan, Renaultin viivästyvä moottoripäivitys tulee vasta kesällä. Silti Horner on toiveikas.

– Uudet säännöt ovat vielä hiukan selvittämätön arvoitus, joten ainakin me tulemme vielä parantamaan paljon. Ferrari ja Mercedes ovat olleet toistaiseksi meitä parempia, mutta olemme yrittäneet minimoida tappiot. Mielestäni meillä on edelleen mahdollisuus tavoittaa heidät, Horner sanoo Speed Weekille.

Red Bullin tilanne on saanut Daniel Ricciardon turhautumaan ja hänen on huhuttu olevan matkalla Ferrarille ensi kaudella.

– Minä en ole ainakaan huomannut mitään muutosta Danielissa nyt verrattuna aikaisempaan. Totta kai hän haluaisi olla kilpailukykyisempi, mutta ei hän valita. Kausi 2015 oli hänelle paljon turhauttavampi.

Vaikka Red Bull ei kärjessä olekaan, Horner pitää Ferrarin nousua Mercedeksen haastajaksi hienona asiana.

– Se on tälle lajille mahtava juttu, samoin kuin uusi voittaja Valtteri Bottas. Nyt on ajettu neljä kilpailua, eikä kukaan ole voinut ennustaa yhdessäkään varmasti voittajaa. Jatkukoon kausi samaan malliin, Horner toivoo.