Carlos Sainz uskoo, että Toro Rossolla on massiivinen potentiaali saada STR12-autonsa entistä nopeammaksi, kun se tuo uudet päivityksensä Espanjaan viikonloppuna.

Toro Rosso lähti kauteen tavoitteenaan olla viiden joukossa valmistajien MM-sarjassa, nyt se on kuudentena viisi pistettä Williamsin perässä.

Sainzin mukaan he ovat juuri nyt sillä paikalla, minkä ovat ansainneetkin, mutta uskoo tiimin saavan selkeästi lisää vauhtia päivityksillään.

– Meillä on ollut hyviä kilpailuja ja olemme olleet kuudenneksi paras tiimi, mikä on ihan ok. Williams näyttää olevan aika lailla vielä meitä nopeampi. Niin myös Renault ja Force India yhdellä kierroksella, mutta kisavauhdeissa ja taktiikoissa olemme haastaneet heidät hyvin, Sainz kertoo Crash.netillä.

– Mutkavauhdeissa emme ole ihan samalla tasolla kuin kahdella edellisellä kaudella, jolloin haastoimme niissä jopa Red Bullia ja Ferraria. Mutta se on ihan normaalia, että kun uudet säännöt tulivat aika myöhään, niin isoimmilla tiimeillä on kehitystyön alussa etua muihin nähden.

– Meillä on nyt massiivinen potentiaali saada autosta paljonkin nopeampi. Meillä on tehty loistavaa työtä ja olen hyvin luottavainen, että erittäin positiivisia asioita on edessämme, Sainz uskoo.