Claire Williams ylistää uutta teknistä johtajaansa Paddy Lowea. Hänen hankkimisensa osoittaa apulaistallipäällikön mielestä, että tiimillä on kovat tulevaisuuden tavoitteet.

Lowen ura alkoi juuri Williamsilla insinöörinä 30 vuotta sitten. Nyt hän palaa Groveen Mercedekseltä, missä teki kovaa jälkeä.

Williams on voittanut vain yhden kilpailun vuoden 2004 jälkeen, tiimillä on kova hinku takaisin kärkeen; Williamsin mielestä Lowen palkkaaminen on osoitus siitä.

– Hänen tulonsa tiimiin on ollut meille kaikille äärimmäisen motivoivaa. Toki hänellä menee hetki tottua tiimin tapoihin ja sopeutua, sekä nähdä, missä meillä on eniten parannettavaa. Kun meillä on Paddyn kaltainen mies mukana, se on viesti meille itsellemme ja kaikille muillekin, että haluamme vakaasti palata takaisin kärkeen, Williams sanoo Crash.netillä.

– Haluamme kääntää kelkkamme hänen kanssaan, ja olen varma, että pelkästään Paddyn näkeminen täällä antaa kaikille hurjasti lisämotivaatiota. On hienoa päästä tekemään kunnolla töitä hänen kanssaan, pohtia parannuskohteita, ja alkaa työstää niitä parempaan suuntaan.