Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff sanoo, että Mercedeksen nuori suojatti Pascal Wehrlein on jo nyt todistanut vääräksi häneen kohdistuneet epäilyt ja kritiikin.

Moni kritisoi Wehrleiniä, kun tämä jätti väliin kaksi kilpailua, kun ei tuntenut itseään riittävän hyväkuntoiseksi ajamaan. Saksalaisnuorukainen loukkasi niskansa ja selkänsä Race of Champion -kilpailuissa tammikuussa.

Bahrainissa Wehrlein ajoi kauden ensimmäisen kilpailunsa ja oli Sauberilla 11:s.

– Olen iloinen hänen puolestaan ja todella tyytyväinen, että hän näytti Bahrainissa epäilijöilleen. Ei hän vieläkään tunne oloaan täysin kivuttomaksi, siihen nähden suoritus Bahrainissa oli briljantti, Wolff kehuu Crash.netillä.

– Aika-ajo oli erinomainen ja kilpailu tasaisen hyvä ilman virheitä. On vain ajan kysymys, koska hän ottaa ensimmäiset MM-pisteensä Sauberille, ja se on upea juttu.

Wolff kehuu myös toista Mercedeksen suojattia Esteban Oconia. Hän on ollut kaikissa kolmessa kilpailussa Force Indialla kymmenes.

– Estebanilla on Checo Perezissä todella kova tallikaveri. Hän on hyvä vertailukohta. Esteban yrittää haastaa Pereziä ja tekee sen oikein hyvin, hän on ehdottomasti oikealla tiellä.