Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff myöntää, että häviäminen Ferrarille Bahrainissa oli tuskallinen kokemus. Venäjällä menneitä ei kuitenkaan enää muistella.

– Vaikean viikonlopun alle on vain vedettävä viiva, vaikka häviäminen tuolla tavalla olikin meille tuskallista, Wolff sanoo F1i.comilla.

– Ei kakkos- ja kolmossija tietenkään ole katastrofi, mutta kun on voittaja-auto ja kaksi voittamaan kykenevää kuljettajaa, ja voittoa ei tule, se kirpaisee. Ja niin pitääkin.

Wolff muistuttaa edelleen, että Mercedes menetti voiton Bahrainissa omiin virheisiinsä.

– Meillä oli paljon pieniä marginaalisia asioita, jotka yhdessä aiheuttivat tappion. Mutta me pystymme kyllä korjaamaan ne ja tekemään asiat paremmin.

– Tiedämme ne heikkoudet, jotka meidän pitää taklata. On oltava myös pikkuasioissa tarkempi, että pystymme voittamaan Sotshissa. Tärkeintä on oppia virheistä, eikä toistaa niitä enää.

Wolff ei kuitenkaan halua, että tiimi takertuu liiaksi vain ongelmien ratkomiseen.

– Emme saa liikaa ajatella jokaista takaiskua, on pystyttävä katsomaan eteenpäin, seuraavaan kilpailuun. Se on tärkeää.

Venäjällä Mercedes haluaa pyyhkiä pois Bahrainin pettymyksen.

– Sotshin rata on hyvin erilainen kuin Bahrain. Ja nyt kun on nämä uudet säännöt ja autot, ei mitään voi pitää varmana. Voitot siellä aikaisempina vuosina eivät nyt merkitse yhtään mitään. Ferrari on varmasti jälleen hankala vastustaja. Otamme askeleen kerrallaan; aloitetaan viikonloppu hyvin ja lähdetään sunnuntaina kotiin hyvä tulos takataskussa, Wolff suunnitteli.