Hyundai ja Thierry Neuville kuittasivat Korsikan MM-rallissa kauden avausvoittonsa. Argentiinassa viikonloppuna on tarkoitus jatkaa samalla tahdilla.

Neuville on ollut koko kauden loistovauhdissa, mutta tötöili itsensä ulos sekä Monte Carlossa että Ruotsissa. Meksikossa tuli kolmospaikka ja Power Stagen voitto, Korsikalla hän otti viimein hamuamansa kauden avausvoiton.

– Korsikan hieno tulos on vielä tuoreessa muistissa, joten jatkamme siitä, mihin siellä jäimme. Argentiina on tietysti täysin erilainen haaste. Tarkoitus on silti tehdä kova tulos ja ottaa MM-kärkeä kiinni, Neuville sanoi Hyundain tiedotteessa.

Belgialaisella on nyt 54 pistettä, niistä 46 on tullut kahdesta viime kilpailusta, joten Neuville on MM-sarjan ”kuntopuntarin” ykkösmies. Sebastien Ogierilla pisteitä on 88 ja Jari-Matti Latvalalla 75.

– Oli hienoa juhlia voittoa Korsikalla, mutta nyt on keskityttävä täysillä uuteen haasteeseen. Edessä on paluu soralle. Kilpailu kärjessä on tällä kaudella niin tasaista, ettei ole varaa levätä laakereilla hetkeäkään. Viime vuonna voitimme täällä, kun Hayden Paddon ajoi upeasti ykköseksi, joten meillä on syytä optimismiin, tallipäällikkö Michel Nandan sanoi.