Sebastian Vettel ei usko Ferrarin mahdollisuuksiin voittaa Venäjän GP. Hänen mielestään Sotshin Autodromo on kuin tehty Mercedekselle.

Mercedes onkin voittanut kaikki kolme Sotshissa ajettua GP-kilpailua. Vettel johtaa MM-sarjaa voitettuaan kaksi kilpailua kolmesta, mutta nyt hänellä on jalat tukevasti maassa.

– Paperilla Mercedes on selkeä suosikki. Sotshin rata on kuin tehty Mercedekselle. Mitä lähemmäs heitä pääsemme, sen parempi, Vettel sanoo GP Updatella.

– Meillä tulee olemaan harjoituksissa kova työ päästä sellaiseen lähtöruutuun, mikä auttaisi meitä. Pidän kyllä tästä radasta, mikä ehkä hiukan auttaa asiaa.

– Olen nyt voittanut kaksi kisaa kolmesta. Se kuulostaa hyvältä, mutta nyt ei kannata heittäytyä ahneeksi. Olen todella tyytyväinen, että olemme pystyneet haastamaan Mercedekseen ja jopa voittamaan kahdesti.

Voitoistaan huolimatta Vettel sanoo, ettei uusi Ferrarin SF70H käyttäydy vielä ihan kuten hän haluaisi.

– Hiukan sen kanssa on vielä taistelua välillä, lähinnä jousituksen kanssa. Mitä pidemmälle kilpailu etenee, sitä enemmän huomaa, ettei se vielä toimi ihan täydellisesti. Bahrainissa tosin mitään ongelmaa ei ollut. Itse asiassa siellä auto tuntui koko ajan vain paremmalta, lopussa pystyin kontrolloimaan tilannetta täysin, Vettel sanoo.