McLarenin kuljettaja Fernando Alonsoa on huhuiltu ensi kaudeksi entiseen talliinsa Renault’lle. Renault’n toimitusjohtaja Cyril Abiteboul kuitenkin toppuutteli huhuja.

Huhuja on vahvistanut entisestään se, ettei McLarenin moottorivalmistaja Honda ole onnistunut tuottaamaan kilpailukykyistä moottoria. McLarenin alkukausi on ollut suorastaan painajaismainen.

– Olosuhteet ovat yhtä lailla kuitenkin muuttuneet. Tarvitsemme kuljettajat, jotka ovat oikea valinta tulevaisuutta varten. En usko meidän olevan ensi vuonna mukana taistelemassa mestaruudesta, joten tarvitsemme kuljettajan, joka voi tukea meitä tässä lopullisessa tavoitteessa. Samalla hänen on kuitenkin oltava valmis odottamaan sen toteutumista, Abiteboul sanoi motorsport.comille.

Tällä hetkellä Renault’lla ajavat Nico Hülkenberg sekä Jolyon Palmer. Alonsoa on huhuiltu Palmerin tilalle ensi kaudeksi. Abiteboul haluaa antaa nyt työrauhan kuljettajilleen.

– Meidän tulee olla reiluja kuljettajiamme kohtaan. Meidän täytyy nähdä, millaista heidän suorituskykynsä ja tuloksensa ovat. Olemme ajaneet kaudesta vasta muutaman kisan, joten en halua sanoa mitään yksittäiseen kuljettajaan liittyvää – se on ensimmäinen asia, Abiteboul totesi.

Alonso ajoi Renault’lla kahdesti maailmanmestaruuteen vuosina 2005 ja 2006.