Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner myöntää, että he eivät pysty tällä hetkellä Mercedeksen ja Ferrarin vauhtiin.

Horner on analysoinut tarkkaan Melbournen avauskilpailun datan ja tietää, missä oma tiimi menee. Australian GP:ssä Max Verstappen oli viides liki puoli minuuttia kärjestä, Daniel Ricciardo keskeytti jo ennen puoliväliä.

– Olemme perässä, mutta emme niin paljon, mitä tämä ehkä näyttää. Mercedekseen on matkaa noin puoli sekuntia kierroksella. Ferrari on ollut todella vakuuttava, heillä oli paras auto Melbournessa, Horner sanoo Crash.netille.

– Uskoakseni meillä oli kolmanneksi nopein auto. Vielä emme pystyneet Sebastian Vettelin ja Lewis Hamiltonin kyytiin, mutta Max Verstappen seurasi hyvin Kimi Räikkösen vauhdissa, Horner näkee.

– Kausi on vasta nuori ja kaikilla on uusien sääntöjen kanssa oppimista. Me olemme valinneet hiukan erilaisen konseptin kaudelle, ja uskoakseni se antaa meille ison mahdollisuuden kehittää autoa kauden aikana. En usko, että olemme kovin paljon perässä, kun pari seuraavaa kilpailua on ajettu.

– Autossamme on nimittäin todella paljon potentiaalia. Olen vakuuttunut, että parannamme pian. Kun katsoin, kuinka paljon tekninen johtajamme Adrian Newey teki muistiinpanoja avauskilpailun aikana, olen varma, että hänellä on juuri nyt erittäin kiireiset ajat, Horner sanoo arvoituksellisesti.