Nico Hülkenberg ajoi Bahrainissa Renaultin kauden ensimmäiset MM-pisteet sijoituttuaan yhdeksänneksi. Bahrainin kisan jälkeiset testit menivät mainiosti, joten saksalainen lähtee Venäjän GP-viikonloppuun luottavaisin mielin.

Aika ajoissa Hülkenberg oli peräti seitsemäs, mutta Renaultilla on ongelma kilpailuvauhtiensa kanssa, kuten eilen uutisoimme. Renault tuo uuden etusiiven Sotshiin, minkä uskotaan parantavan tilannetta.

– Olen hyvin optimistinen, testit kertoivat, miten pystymme parempaan kisavauhtiin Sotshissa. Autoon tulee muutama uusi tärkeä osa, Hülkenberg sanoi Crash.netillä.

– Sotshin Autodromo on toki hyvin erilainen rata, joten suorituskykymme siellä on siksi arvoitus. Tiedämme vasta, kun olemme siellä, mutta tällä hetkellä on oikein hyvä fiilis.

– Haluan itsekin suoriutua vielä joka osa-alueella paremmin. Automme perusta on hyvä, parantaminen on kiinni pienistä yksityiskohdista. Onneksi tiedämme, mitä ne asiat ovat ja pystymme korjaamaan ne. Kyse on aerodynamiikasta ja paremmasta pidosta, meidän on saatava renkaat toimimaan paremmin, Hülkenberg arveli.