McLarenin kilpailujohtaja Eric Boullier uskoo, ettei Fernando Alonson Monacossa korvaava Jenson Button ole menettänyt ajotuntumaansa puolen vuoden aikana.

Button jäi sapattivapaalle viime kauden jälkeen, mutta pääsee jälleen rattiin, kun Alonso ajaa Indy 500 -kilpailussa samaan aikaan.

Button ei tule ajamaan uudella McLarenin MCL32:lla lainkaan ennen kilpailua, kaikki valmistava työ tehdään simulaattorissa.

– Mielestäni testin järjestäminen hänelle tällä autolla ei olisi ollut järkevää. Simulaattori antaa hyvin realistisen kuvan autosta ja ajamisesta. Mielestäni Jenson ei tarvitse rata-ajoa, simulaattori on hänelle juuri oikea paikka. Kymmenen kierrosta siellä, ja hän on valmis, Boullier sanoo El Confidentialille.

– Eihän Jenson ole missannut kuin muutaman kilpailun, lisäksi hän on rautaisessa fyysisessä kunnossa. Etenkin Monacossa hän on aina ajanut hyvin, joten olen varma, että hän tekee hienoa työtä nytkin.

Paljon on puhuttu siitä, että uusien autojen ajaminen on paljon raskaampaa kuin viimevuotisten. Button itse ei ainakaan pidä sitä ongelmana.

– Olen harjoitellut koko ajan erittäin kovaa triathlonia varten, joten en ole huolissani.