Red Bullin Max Verstappenin upeat ajosuoritukset märissä olosuhteissa eivät ole jääneet huomaamatta yhdeltäkään F1-fanilta. Hollantilaisen tallipomo Christian Horner on erityisen haltioitunut suojattinsa otteita.

Viimeisin näytös Verstappenin taidoista saatiin viime viikonloppuna Kiinassa, jossa mies tanssi itsensä avauskierroskella 11 sijaa ylöspäin. Mies nousi parhaimmillaan jopa toiseksi, tullen maaliin lopulta kolmantena.

Hornerin mukaan ei ole sattumaa, että Verstappen loistaa aina märissä olosuhteissa.

– Hänellä tuntuu olevan kuudes aisti vaikeissa olosuhteissa. Hän ei pelkää sitä ja hän on valmis rikkomaan kaikki rajat etsiessään pitoa radalta, Horner ihastelee Autosportille.

– Esimerkiksi Kiinassa hän teki yhden upean ohitusliikkeen radan kuudennessa mutkassa. Hän ajoi täysin eri linjaa radan ulkoreunassa ja onnistui ohittamaan pari-kolme autoa yhdellä kertaa.

Hornerin mukaan viime vuoden Brasilian GP:ssä nähty show ei tule jäämään viimeiseksi.

– Se suoritus ei ollut sattumaa. Hän on kehittynyt kartingaikoinaan ensiluokkaiseksi sadekelin kuskiksi. Samanlaisia suorituksia olen nähnyt niin Sebastian Vetteliltä kuin Lewis Hamiltoniltakin. Suuret kuljettajat jättävät aina jälkensä.