Kimi Räikkönen sanoo, ettei ole onnistunut täyttämään omia odotuksiaan alkukaudesta, mutta ei ole silti huolissaan tulevaisuudestaan F1:ssä.

Räikkösellä on vasta 34 pistettä kasassa, kun kaksi voittoa ajaneella tallikaverilla Sebastian Vettelillä niitä on 68. Räikköstä ei ole vielä palkintopallilla nähty, ja kritiikki Ferrarin johtoportaastakin on ollut kuuluvaa. Räikkönen kertoo kuitenkin ESPN:llä, että kaikki on kunnossa.

– Puhin presidentti Sergio Marchionnen kanssa, meillä ei ole ollut koskaan huonot välit. Tiedän, että tiettyjä asioita on sanottu ja kirjoitettu minusta, mutta uskon mieluummin ihmisten omiin puheisiin kuin lehtien roskajuttuihin, joita olen joutunut lukemaan aina välillä.

– Minun puolestani kaikki on hyvin. Odotan itseltäni hyviä tuloksia, mutta kun en saa sellaisia, en ole tyytyväinen itseeni. Siksi on ihan ok, jos muutkaan eivät ole tyytyväisiä. Se ei ole minulle mikään iso juttu, Räikkönen sanoo tyylilleen uskollisena.

Räikkönen myöntää, ettei tiedä tulevaisuudestaan, mutta ei myöskään mieti sitä vielä.

– En tiedä siitä. Jo pari vuotta on puhuttu, etten enää jatkaisi. Minä haluan vain tehdä hyvää tulosta, sitten katsotaan, mitä jatkossa tapahtuu. Mietin vain menestymistä täällä Sotshissa ja seuraavissa kilpailuissa.

– Se on ihan normaalia, ettei onnistu joka kilpailussa, kuten haluaisi. Sitä voi katsoa kahdesta näkökulmasta. En ole ollut aina ykkönen, joten olen tottunut jo tähän tilanteeseen. Mutta toisaalta haluaisin aina voittaa, koska se on paljon hauskempaa.