Esteban Ocon ajaa Force Indialla ensimmäistä täyttä kauttaan. Hän on ollut kaikissa kauden kolmessa kilpailussa pisteillä, kymmenes. Se ei kuitenkaan nuorukaiselle riitä.

Moni keltanokka olisi moisesta saldosta enemmän kuin tyytyväinen. Kokenut tallikaveri Sergio Perez on ollut samaan aikaan sijoilla 7, 9 ja 7.

– Toki pisteille ajaminen kolmessa kilpailussa on hyvä alku, mutta samaan aikaan en voi olla tyytyväinen, kun en ole pystynyt parempaan, 20-vuotias ranskalainen sanoo F1i.comilla.

– Pienellä tuurilla Kiinasta ja Bahrainista olisi tullut enemmän pisteitä. Haluan ehdottomasti enemmän kuin kymmenensiä sijoja.

Viikonloppuna ajetaan Venäjän GP Sotshissa.

– Se on aika samanlainen rata kuin Bahrain. Suorat ovat pitkiä ja mutkat hitaita. Tunnen radan, olen ajanut siellä GP3-kilpailuissa, se on mukavan haastava.

– Kolmosmutka tulee olemaan todella upea näillä autoilla. Samalla se on kuitenkin eturenkaille hyvin vaativa.

Ocon on yhä epävarma, mihin Force Indian rahkeet riittävät.

– Suorituskykymme on pieni arvoitus. Bahrainin testit menivät hyvin viime GP:n jälkeen, ja olemme saaneet autoa parannettua. Mutta keskikasti on tosi tasainen tällä kaudella.

– Olemme olleet jostain syystä parempia kilpailuissa kuin aika-ajoissa, siksi olemme saaneet pisteitä joka kilpailusta. Tavoite on ehdottomasti ottaa niitä lisää, Ocon sanoo.