Williamsin uusi teknisen osaston johtaja Paddy Lowe on tyytyväinen uuden tiiminsä esitykseen Australian GP:ssä.

Felipe Massa ajoi kuudenneksi eli käytännössä keskikastin voittajaksi, edellä oli vain kaksi Ferraria, kaksi Mercedestä ja yksi Red Bull. Massa jäi kärjestä minuutin ja 23 sekuntia. Red Bullin Max Verstappeniin ero oli 54 sekuntia.

– Ensimmäinen kilpailu on aina tärkeä. Oli hienoa, että Felipe toi meille kuutossijallaan hyvät pisteet. Hänen vauhtinsa oli erinomaista läpi kilpailun. Felipe kontrolloi lähtöä ja avausmutkia erinomaisesti ja pystyi heti ohittamaan Romain Grosjeanin, Lowe sanoi F1 Todayn mukaan.

– Hän myös piti hyvin huolta renkaistaan, joten pystyimme toteuttamaan taktiikkamme täysin suunnitellusti. Vielä tärkeämpää oli kuitenkin vauhti, joka piti meidät kohtuullisella kosketusetäisyydellä kärkitiimeistä.

Viimeisestä lähtöruudusta startannut keltanokka Lance Stroll sen sijaan joutui keskeyttämään jarruvian vuoksi.

– Tosi harmi Lancen kannalta. Hän teki heti muutaman ohituksen elämänsä ensimmäisessä F1-kilpailussa, joten oli sääli, että jarrut pettivät ja kisa jäi kesken.

– Meidän on selvitettävä tarkkaan, miksi jarrut pettivät ja varmistettava, ettei niin käy enää uudelleen. Mutta olen kokonaisuudessa oikein tyytyväinen siihen, kuinka saimme kauden käyntiin, Lowe sanoi.