Williamsin insinöörijohtaja Rob Smedley pelkää, että 18-vuotiaan Lance Strollin paineet kasvavat alkukaudesta valtavan suuriksi.

Viime viikolla Strollia kommentoi myös Toro Rosson tallipäällikkö Franz Tost.

– Mielestäni Mercedes on nyt ykkönen, Ferrari ja Red Bull seuraavina pienellä erolla Williamsin Felipe Massaan. Lance Stroll on vielä arvoitus, saa nähdä, kuinka hänelle käy, Tost sanoi Speed Weekille.

Stroll teki Barcelonan testien avausviikolla lukuisia virheitä, mutta pysyi kaiteiden välissä toisella viikolla. Hän jäi parhaalla kierrosajallaan lähes sekunnin tallikaverilleen Massalle. Myös Smedley on hiukan huolissaan.

– Jos Lance olisi päässyt ajamaan Barcelonassa samoissa olissa kuin Felipe, hän olisi ajanut 1:19.6, ja se olisi ollut jo todella kova temppu.

– Hän tarvitsee itseluottamusta. Melbournesta tulee hänelle todella kova testi. Rata on hänelle täysin uusi ja harjoitusaikaa on vain 180 minuuttia. Lisäksi ratavallit ovat siellä paljon lähempänä kuin Barcelonassa, Smedley huolestuu Auto Motor und Sportilla.

– Ja hän on vasta 18-vuotias. Vauhdit ovat todella kovat ja kaikki tuijottavat häneen, paine on taatusti valtava. Hänelle pitää antaa puoli vuotta aikaa sopeutua ja tottua, vasta sitten voimme arvioida häntä F1-kuljettajana.