Formula ykkösten kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen ja vedonlyöntiyritys Unibet ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka ansiosta suomalaiskuljettajasta tulee yrityksen F1-insider ja brändilähettiläs.

Sopimus julkaistiin tiedotteen lisäksi komealla PR-videolla, jonka sopimuksen molemmat osapuolet jakoivat sosiaalisessa mediassa.

– Unibet on pelialan kärkitalli, ja on hienoa olla tiimissä mukana. Formuloiden ja moottoriurheilun maailmassa on paljon sellaisia juttuja, mitä katsojat eivät näe tai tiedä. Olen nähnyt formulamaailman ajajan, neuvonantajan ja tallin jäsenen silmin, ja nyt haluan päästää Unibetin kanssa myös fanit sisäpiiriin, F1-legenda Häkkinen paaluttaa Unibetin tiedotteessa.

Häkkinen odottaa tulevaa fornmlakautta innolla. Hän kokee uusien, aiempaa nopeampien autojen olevan juuri sitä mitä sarja tarvitsee tällä hetkellä.

– Kuten kaikki tietävät, tulevan F1-kauden avainsana on muutos. Ja se on erittäin hyvä juttu, sillä lajin suunta on ollut hieman hukassa viime vuosina. Kun vierailin Barcelonan testeissä, autot näyttivät paitsi nopeilta, myös aivan upeilta. Siltä, miltä F1-autojen pitääkin näyttää, Häkkinen iloitsee.

Katso PR-video alta tai tästä.