Valtteri Bottas uskoo, että ohittaminen on jatkossa helpompaa muilla radoilla, Melbournessa tilanne oli poikkeuksellisen hankala.

Australian GP:ssä nähtiin vain vaivaiset viisi ohitusta. Tämä sai monet pelkäämään, että tulossa on tylsin kausi aikoihin. Valtteri Bottas ei näe tilannetta aivan näin synkkänä.

– Yleisellä tasolla voi olla, että ohittaminen on hiukan vaikeampaa kuin ennen, mutta Melbourne on ollut aina vaikea rata ohittaa. Kaikki on kiinni radasta, missä ajetaan, Bottas sanoo Motorsport.comille.

– Jos radalla on pitkiä suoria, kilpailusta tulee taatusti parempaa, sillä nyt ilmavirtausten merkitys on myös aika suuri. Odotetaan nyt vielä muutama kilpailu ja katsotaan, miltä kilpaileminen alkaa näyttää, mutta kieltämättä Melbournessa oli selvästi hankalampi ohittaa kuin ennen.

– Jos ajetaan hyvin samankaltaisilla autoilla ja renkailla kuin nyt, ohittaminen on hankalaa. Näillä autoilla toisen seuraaminen alle kahden sekunnin päässä on vaikeaa, koska silloin menettää yllättävän paljon pitoa. On oltava paljon toista nopeampi, jos haluaa ohitse. Ja se on kyllä iso harmi, Bottas näkee.