Force Indian Sergio Perez sanoo, että hänen seitsemäs sijansa Australian GP:ssä lähinnä imarteli Force Indian VJM10-autoa, sillä meksikolaisen mukaan Haas ja Toro Rosso ovat ohittaneet Force Indian vauhdeissa.

Perez ohitti heti alussa molemmat Toro Rossot lähdettyään kymmenennestä ruudusta. Yhden sijan hän kohensi vielä, kun Romain Grosjean keskeytti edestä.
Eroa kärkeen tuli yli kierros.

– Tiiminä meillä oli täydellinen viikonloppu, siihen olen todella tyytyväinen. Mutta Williams on selkeästi edellämme, ja myös Haas sekä Toro Rosso ovat meitä nopeampia, joten meidän on oltava tulokseen todella tyytyväisiä, Perez sanoo F1i.comilla.

– Melbourne on rata, jossa kuljettajan taidot nousevat esiin erityisen hyvin. Se on hyvin pomppuinen, kapea ja hankala ajettava. Kun menemme normaaleille radoille, meillä tulee olemaan enemmän vaikeuksia. Meidän on pakko parantaa autoamme nopeasti.

Viime kaudella Force India pystyi petraamaan juoksuaan kauden mittaan, ja talli nousi valmistajien MM-pisteissä peräti neljänneksi.

– On tehtävä todella paljon töitä auton kanssa, mutta ei meillä ennenkään ole ollut kovin hyviä alkukausia. Itse asiassa tämä taisi olla paras kauden avauskilpailu meiltä. Se on rohkaisevaa. Pitkä kausi on edessä vielä, ja tiedämme hyvin, ettei Melbournen tulos vastaa sitä, missä me tällä hetkellä oikeasti menemme, Perez sanoi.

– Saimme autoa jonkin verran paremmaksi testien jälkeen, mutta ongelma on edelleen peräpäässä. Emme saa autoa sopivaan balanssiin, ja se aliohjaa jatkuvasti. Se meidän on saatava ensi tilassa kuntoon.